امیر حسینامیر حسین، تا این لحظه: 9 سال و 11 ماه و 1 روز سن داره

منیم گوزل اوغلوم

قشنگترین دلیل زندگی مامان و باباش

12شهریور روز بهورز

1394/6/9 22:27
211 بازدید
اشتراک گذاری

http://nightmelody.comhttp://nightmelody.comhttp://nightmelody.comhttp://nightmelody.comhttp://nightmelody.comhttp://nightmelody.comhttp://nightmelody.com

بهورز

" بهورز" كسي كه از ميان مردمش برخاسته و در روستا و زادگاهش براي رضاي حق ، سلامت را به مردم اش تقديم مي كند.

بهورز كسي است كه در اين حرفه مقدس، هدف والايش خدمت به مردم و ارتقاي سلامت ديارش بوده است.

بهورز، بومي و ساكن روستا ، آشنا به فرهنگ و زبان مردم خود ، ياد گرفته كه چگونه خدمات بهداشتي اوليه را به مردمش ارائه نمايد تا برنامه سلامت روستايش را به نحو مطلوب انجام شود.

بهورز، همواره ياد مي گيرد كه چگونه در جهت تامين ،حفظ و ارتقاي سلامت مردم تحت پوشش، تلاش كند. او با ابزار كاري كه در دست دارد مي كوشد در جهت تحقق اهداف بهداشتي كشور عزيزمان گام مثبتي بردارد.

آري! بهورز ايثارگر است ، هميشه و همه جا در كنار مردم و همگام و همراه با آنها در جهت مرتفع كردن مشكلات روستا سعي مي كند تا انشا اله همه اين زحمتها توشه اي براي ذخيره آخرت اش باشد.

 

تاریخچه روز بهورز

۱۲ شهریور ماه به عنوان روز بهورز نامگذاری شده است  در چنین روزی در سال ۱۳۶۳ وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی وقت با هدف خدمت رسانی و فقر زدایی هر چه بیشتر از جمعیت روستایی، دست به تاسیس خانه هایی با نام خانه بهداشت زد و در جهت تامین کادر متخصص این خانه ها به تربیت افرادی همت گمارد که بهورز نام گرفتند . کاهش میزان مرگ و میردر روستا ها ، جلوگیری از عوارض حاملگی های متعدد ،واکسیانسیون کودکان ، آموزش مادران  و...از جمله مهمترین فعالیت های بهورزان است .

چه زیباست نگارش قلم در ستایش آنان که زندگی خود را وقف آسایش دیگران می کنند. ۱۲ شهریود ماه روز بهورز یادآور خاطرات به یادماندنی است و در دل خود حدیث ایثار و از خود گذشتگی را جای داده است. از حوادثی تلخ و شیرین حکایت می کند و پایان خوش آن، اجر تلاش ها و بردباری ها در مقابل سختی و دشواری هاست. اگر کتابچه روستا و روستایی را ورق بزنیم با اندکی ملاحضه و قدری مقایسه متوجه می شویم که روستا چگونه بوده و روستایی چگونه زندگی می کرده است. سلامتی را در چه چیزی می دیده و در حفظ آن چگونه عمل نموده است و اینک بعد از گذشت سال ها که بهداشت به دورترین نقاط کشور قدم نهاده، می توان با مقایسه ای ساده بین وضعیت شاخص های سلامت در گذشته با حال دریابیم که رعایت دستورات بهداشتی و انجام مراقبت های لازم تأثیر بسیار خوبی در این زمینه داشته است. در این تحول ارزنده بهورز نقش بسزایی داشته است. کسی که توانسته مهم ترین مفاهیم را به ساده ترین شکل، با شیواترین لهجه، بهترین زبان و با زیباترین الفاظ با زبان روستایی بازگو نماید بهورز است. بهورز نوید دهنده سلامتی است اومانوس با روستا، آشنا به درد و شیوه زندگی روستائیان است. بهورز زندگی و وجودش را وقف سلامتی، بهبودی و سالم زندگی کردن مردم نموده است. بهورز کسی است که علم را با عمل همراه ساخته و با تعالیم خویش چراغ راه سالم زیستن را به دست روستائیان داده تا با آگاهی و بینش بیشترقدم در راه خوشبختی نهند.

بهورز بهترین دوست روستایی است که او را به وادی سلامتی راهنمایی و هدایت می کند. بهورز محرم مردم و ناجی کودکان روستایی و در یک کلام راهنمای مردم روستاست که در جهت پیشبرد هدف خویش در گرمای سوزان تابستان و سرمای سخت زمستان در کنار مردم و با مردم گام بر می دارد. بهورزان از جمله پرسنل پر تلاش شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان هستند که در خط مقدم ارتقاء و حفظ سلامتی صادقانه در خانه های بهداشت است، مشغول به فعالیت می باشند .

****

بهورزی زیباترین نماد عرصه سلامت 

****

چه زیباست نگارش قلم در ستایش آنان که زندگی خود را وقف آسایش دیگران می کنند

****

بهورزی یعنی عشق ...

یعنی شوق...

یعنی تلاشی بدون پاداش...

یعنی از جان مایه گذاشتن برای سلامت جامعه

یعنی....

پسندها (0)
شما اولین مشوق باشید!

نظرات (0)